Canlı Derslerde Öğrencilerimizin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

18.10.2020 294

Sevgili Öğrencilerimiz,

Uzaktan eğitim sürecimizi tüm okul olarak verimli bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken hususlar;

Canlı derslerimize bağlanmadan önce ders araç ve gereçlerinizi kolay ulaşabileceğiniz bir yerde hazır ediniz.

Canlı derslerinize zamanında giriniz, mümkün mertebe çok zaruri olmadıkça derslerinize gecikmeyiniz.

Okul ortamında yüz yüze eğitimde olduğu gibi dikkatinizi dağıtmayacak, sessiz bir sınıf ortamında canlı derslerinize giriniz.

Canlı ders esnasında öğretmeniniz size söz vermeden konuşmayınız. Arkadaşlarınızın dikkatini dağıtacak davranışlarda bulunmayınız.

Canlı ders esnasında yiyecek ve su hariç içecek yasaktır.

Tüm ihtiyaçlarınızı tenefüs molalarında gerçekleştiriniz, canlı ders esnasında dersi bırakıp kalkmayınız.

Canlı derslerinize bağlanırken muhahhak tam adınızı ve sınıfınızı yazarak derse griniz. Tam adını yazmayan öğrencilerimiz canlı derslere alınmamaktadır.

Canlı derslere bağlandığınız odada ders esnasında mümkünse sizden başka kimse olmamalıdır.

Tüm ödevleriniz eba üzerinden verilmektedir. Lütfen sürekli ödevlerinizi eba üzerinden takip edip zamanında gerçekleştiriniz.