Okulumuz Hakkında

Bostan Mahallesi Kurtuluşderesi Cad. No52 Dolapdere BEYOĞLU
 Fotoğrafı

VİZYON

BİZ, Hüviyet Bekir İlkokulu olarak; • Kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, sosyal yaşamın gereklerine uyum sağlayabilen, geleceğe hazır bir nesil yetiştirmek • Öğrencilere umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak • Her gün daha iyiye ulaşmak, • Herkesin destek olduğu, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu ortamı sağlamak • Öğrencilerin çok yönlü gelişimini sağlayacak ortamı oluşturmak, • Her öğrencinin başarabileceğini göstermek, • Çözümsüzlüğü değil çözümü benimseyerek bu doğrultuda çalışmak • Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak Ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul İÇİN VARIZ.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, sosyal, katılımcı, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, paylaşımcı bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen, “geleceği şekillendirme sorumluluğuna” sahip bir nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

BAŞARILAR

Öğretmen

Rehber Öğretmen

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

Derslik

Müzik Sınıfı

Resim Sınıfı

Hazırlık Sınıfı

Misafirhane

Bahçe

Kantin

Revir

Öğretim Şekli

Tekli Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:45 Tören Hazırlıkları 09:00-09:40 1.Ders 09:50-10:30 2.Ders 10:40-11:20 3.Ders 11:30-12:10 4.Ders 12:40-13:20 5.Ders 13:30-14:10 6.Ders

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Pansiyon Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Taksim Meydanına 500m. İstiklal Caddesine 350m uzaklıkta.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

Okulumuz Geleneksel Çocuk oyunlarında 2015 Yılında 4. Sınıflarda İlçe 3.olmuştur. Okulumuz Geleneksel Çocuk oyunlarında 2016 Yılında 3.Sınıflarda İlçe 1. olmuştur. Okulumuz Geleneksel Çocuk oyunlarında Mendil Kapmaca oyununda 2016 Yılında 4.Sınıflarda İlçe 3. olmuştur.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Diğer Hususlar