Hüviyet Bekir İlkokulu

Vizyon: BİZ, Hüviyet Bekir İlkokulu olarak; • Kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, sosyal yaşamın gereklerine uyum sağlayabilen, geleceğe hazır bir nesil yetiştirmek • Öğrencilere umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak • Her gün daha iyiye ulaşmak, • Herkesin destek olduğu, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu ortamı sağlamak • Öğrencilerin çok yönlü gelişimini sağlayacak ortamı oluşturmak, • Her öğrencinin başarabileceğini göstermek, • Çözümsüzlüğü değil çözümü benimseyerek bu doğrultuda çalışmak • Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak Ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul İÇİN VARIZ.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, sosyal, katılımcı, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, paylaşımcı bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen, “geleceği şekillendirme sorumluluğuna” sahip bir nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: 2011-2012 Yılında Elde Edilen Başarılarımız 1-Bilgi kültür yarışması ilçe birinciliği 2-Halk oyunları ilçe üçüncülüğü 3-Yıldız gençler futbol ikinciliği 4-Minikler futbol dördüncülüğü 5-Kickboks il ve bölge birincilikleri 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe 3.lüğü 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Nasrettin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması İlçe 2.liği 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Bilgi Kültür Yarışması İlçe 1.liği

Saatler: 13:40- 18.10
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULUMUZ BEYOĞLU PİRİREİS ORTAOKULUNDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Geleneksel Çocuk oyunlarında 2015 Yılında 4. Sınıflarda İlçe 3.olmuştur. Okulumuz Geleneksel Çocuk oyunlarında 2016 Yılında 3.Sınıflarda İlçe 1. olmuştur. Okulumuz Geleneksel Çocuk oyunlarında Mendil Kapmaca oyununda 2016 Yılında 4.Sınıflarda İlçe 3. olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Özel Tarhan İlkokulu Kardeş Okul Projesi Bir Can Dostum Olsun Projesi Hatıra Ormanı Projesi Mavi Kapak Toplama Projesi Hami Okul Projesi
Diğer Hususlar: OKULUMUZ BEYOĞLU PİRİREİS ORTAOKULUNDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.

WEB - https://huviyetbekir.meb.k12.tr

Adres - Hacı Ahmet mah. Pir Hüsamettin Sk. No15 Piri Reis Ortaokulu Dolapdere Beyoğlu /İstanbul

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM, 13:40- 18.10

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 1- Taksime gelen otobüslere binildiğinde Ömer Hayyam durağında inilip eski ilçe emniyet müdürlüğünden 300m aşağı gidildiğinde; 2- Çağlayan veya Kasımpaşadan gelindiğinde Bilgi Üniversitesinin karşısında yeralmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Taksim Meydanına 500m. İstiklal Caddesine 350m uzaklıkta. OKULUMUZ BEYOĞLU PİRİREİS ORTAOKULUNDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.